Kwaliteit van eigen bodem.

Veldeman Bedding is een 100% Belgisch familiebedrijf in het Limburgse Opglabbeek en één van de belangrijkste beddingfabrikanten van Europa.

De collecties worden gekarakteriseerd door vooruitstrevende en kwaliteitsvolle producten ; speciaal ontworpen voor iedereen die gezond en stijlvol slapen wil combineren.

100% Belgische kwaliteit!

Slapen zonder pijn.

VELDA streeft naar een optimale herstellende rust – in het bijzonder van de wervelkolom – en wilt u een product bieden dat voor een gezond evenwicht zorgt.

Optimaal comfort en ventilatie

Ideaal comfort wordt bereikt door een perfecte ergonomische ondersteuning, zowel voor zij- als rugslapers. Bij de boxspring van velda gebeurt dit door de unieke pocketveren kern en de bijhorende 100% pocketvering in de boxspring, beiden voorzien van 7 comfort zones.

De afwerking met ventilerend 3D textiel bevordert en verzekert een optimale ventilatie van je bed.

Matras

De matrassen van de Velda combineren pocketvering met comfortlagen in visco traagschuim, superieure Pulse®-latex of extra duurzaam HD50 schuim. Iedere matras is beschikbaar in drie verschillende hardheden: soft, medium of firm

Boxspring.

Een artisanaal vervaardigde box met een uiterst duurzaam interieur uit 100% pocketveren. De veren hebben geen schuimkader en zorgen voor ongekende ventilatie en vering van de boxspring. Uw boxspring is perfect ventilerend dankzij de afwerking met 3D Aerotec® textiel. De anti slip profilering zorgt bovendien dat matras en bodem niet verschuiven tijdens de slaap of verstelling van het bed waardoor de perfecte ondersteuning altijd verzekerd wordt.

Werk af naar eigen smaak

Om uw Velda boxspring helemaal naar eigen smaak af te werken. Biedt Velda een boxspring aan met 12 verschillende hoofdborden. Deze kan je helemaal afwerken in leer of stof uit de Velda stoffencollectie.

Extra comfort 

-De standaard lengte van uw boxspring kan aangepast worden naar 210 of 220 cm.

-De boxspring kan elektrisch verstelbaar genomen worden.

 –De Velda boxspring kan afgewerkt worden tot één geheel dankzij de boxhoes. 

Accessoires

Velda biedt u ook accessoires aan zoals nachttafels en een voetbank.

Spring binnen in onze winkel voor meer advies en mogelijkheden over deze producten.

Meer informatie over deze producten kan u terug vinden op de website van Velda

www.velda.net