Puur Belgisch

Kreamat maakt al meer dan 25 jaar flexibele slaapoplossingen die maximaal inspelen op de individuele slaapbehoefte van de klanten.

Naast onderzoeken en begeleiding van de klant worden de oplossingen (matrassen, boxsprings, …) door Kreamat geproduceerd in België.

Iedereen
heeft een
persoonlijke
slaap-
ondersteuning
nodig!

Iedereen is uniek. Om een juiste slaapondersteuning te bepalen voor de schouders, lende en heup mogen we niet alleen rekening houden met lengte en gewicht. Maar vooral met de lichaamsbouw. Waar het gewicht zich voornamelijk situeert en welke natuurlijke welvingen iemand heeft, zijn van groot belang voor een natuurlijke slaaphouding.

De unieke Kreamat schoudertechniek

Lig je op je Kreamat-bed, dan zie je het niet, maar voel je het wel: je schouder, het breedste deel van je lichaam, zakt er dieper in weg. Je ruggenwervel wordt optimaal ondersteund en behoudt zijn natuurlijke vorm.

Met deze letterlijk uitgebalanceerde slaaphouding geniet je van een meer ontspannen en gezonde nachtrust. Dat comfort dank je aan de gepatenteerde Kreamatschouderzone. De losse schoudermodule is een unieke en gepersonaliseerde optimalisatie in de wereld van de boxsprings.

Matras

De matrassen van kreamat zijn allemaal opgebouwd uit een Zweedse thermisch gehard pocketveren interieur bestaande uit 7 verschillende comfortzones, van zeer hoge kwaliteit.

Boven en onderkant van de matraskern zijn voorzien van de meest innovatieve Lagen. De elasticiteit en weerstand zijn topeigenschappen die garant staan voor duurzaamheid en comfort in iedere slaappositie.

De open ventilatiekanalen laten de matras optimaal ventileren.

Slapen à la carte

Slapen op maat. Na het opmeten van uw lichaam kunnen we met de wetenschappelijk gefundeerde meetresultaten, uw persoonlijk slaapsysteem samenstellen aan de hand van uw lichaam. Bij de Slapen à la carte boxspring zijn er drie uitneembare compartimenten die gewisseld kunnen worden. Deze bevinden zicht ter hoogte van de schouder- lende- en heupzone en kunnen variëren in hardheid (soft, medium, firm, x-firm en xx-firm) en ook aangepast worden aan uw lichaamslengte. 

Dit zorgt ervoor dat het lichaam op iedere plek een natuurlijke ondersteuning krijgt, gebaseerd op uw natuurlijke bouw. Tot slot geeft het adviessysteem ook de juiste aanvullende combinatie weer van welk type matras en hoofdkussen er nodig zijn om het ultieme slaapgenot te bereiken. Indien uw wensen na verloop van tijd wijzigen, bijvoorbeeld omdat uw lichaam verandert door gewichtsverlies of door een zwangerschap, kan de boxspring eenvoudig worden aangepast door één of meerdere modules te vervangen

Een kleine greep uit het gamma van Kreamat. 

Spring binnen in onze winkel voor meer advies en mogelijkheden over deze producten.

Meer informatie over deze producten kan u terug vinden op de website van Kreamat

www.kreamat.bet