Grisar Slaapcomfort logo
slaapcomfort

B-sleep

B-sleep

100% Belgisch

kwaliteit van eigen bodem

B-sleep is een trotse Belgische producent van matrassen en boxspring met een passie voor kwaliteit en comfort. Met meer dan 25 jaar ervaring in de slaapindustrie streven we ernaar om de beste producten te leveren voor een goede nachtrust.

De collecties worden gekarakteriseerd door vooruitstrevende en kwaliteitsvolle producten ; speciaal ontworpen voor iedereen die gezond en stijlvol slapen wil combineren.

Gezond slapen

B-sleep streeft naar een optimale herstellende rust – in het bijzonder van de wervelkolom – en wilt u een product bieden dat voor een gezond evenwicht zorgt.

Optimaal comfort en ventilatie

Het ultieme comfort wordt bereikt door een perfecte ergonomische ondersteuning, zowel voor zij- als rugslapers. Bij de B-sleep boxspring wordt dit gerealiseerd door de unieke pocketveren kern en de bijbehorende pocketvering in de boxspring, beide uitgerust met 7 comfortzones.

De afwerking met ventilerend 3D textiel bevordert en garandeert een optimale ventilatie van uw bed.

Matras

De matrassen van B-sleep combineren pocketvering met comfortlagen gemaakt van visco traagschuim, hoogwaardig Pulse®-latex, extra duurzaam HD50 schuim, en X-firm. Elke matras is verkrijgbaar in vier verschillende hardheden: zacht (soft), gemiddeld (medium), stevig (firm), en extra stevig (X-firm)

Boxspring

Een met ambacht vervaardigde boxspring met een duurzaam interieur dat volledig bestaat uit pocketveren. Deze boxspring biedt ongeëvenaard comfort, ventilatie en veerkracht. Uw slaapervaring wordt nog verder verbeterd door de uitstekende ventilatie, die mogelijk wordt gemaakt door het gebruik van 3D Aerotec® textiel. Bovendien voorkomt de anti-slip profilering dat uw matras en bodem verschuiven tijdens de slaap of bij het verstellen van het bed, wat altijd een optimale ondersteuning garandeert.

Werk af naar eigen smaak

Personaliseer uw B-sleep boxspring naar uw eigen smaak met 25 verschillende hoofdborden om uit te kiezen. Deze hoofdborden kunnen volledig worden afgewerkt met leer of stof uit de uitgebreide B-sleep-stoffencollectie.

Voor extra comfort kunt u de standaard lengte van uw boxspring aanpassen naar 210 of 220 cm.
U kunt ook kiezen voor een elektrisch verstelbare B-sleep boxspring.
Dankzij de boxhoes kan de boxspring naadloos worden afgewerkt tot één geheel.

Ontdek ook onze accessoires, zoals nachttafels en een voetbank, om uw slaapkamerinrichting compleet te maken.

"Ben jij op zoek naar het beste Belgische bed? "

Neem contact met ons op of bezoek onze toonzaal