Grisar Slaapcomfort logo
slaapcomfort

Kreamat
Puur Belgisch

PUUR Belgisch

Kreamat maakt al meer dan 25 jaar flexibele slaapoplossingen die maximaal inspelen op de individuele slaapbehoefte van de klanten.

Naast onderzoeken en begeleiding van de klant worden de oplossingen (matrassen, boxsprings, …) door Kreamat geproduceerd in België.

Unieke ergonomie

Iedereen is uniek. Om een juiste slaapondersteuning te bepalen voor de schouders, lende en heup mogen we niet alleen rekening houden met lengte en gewicht. Maar vooral met de lichaamsbouw. Waar het gewicht zich voornamelijk situeert en welke natuurlijke welvingen iemand heeft, zijn van groot belang voor een natuurlijke slaaphouding.

Het beste bed van België

Schouderzone

Lig je op je Kreamat-bed, dan zie je het niet, maar voel je het wel: je schouder, het breedste deel van je lichaam, zakt er dieper in weg. Je ruggenwervel wordt optimaal ondersteund en behoudt zijn natuurlijke vorm.

Met deze letterlijk uitgebalanceerde slaaphouding geniet je van een meer ontspannen en gezonde nachtrust. Dat comfort dank je aan de gepatenteerde Kreamatschouderzone. De losse schoudermodule is een unieke en gepersonaliseerde optimalisatie in de wereld van de boxsprings.

Matras

De matrassen van kreamat zijn allemaal opgebouwd uit een Zweedse thermisch gehard pocketveren interieur bestaande uit 7 verschillende comfortzones, van zeer hoge kwaliteit.

Boven en onderkant van de matraskern zijn voorzien van de meest innovatieve Lagen. De elasticiteit en weerstand zijn topeigenschappen die garant staan voor duurzaamheid en comfort in iedere slaappositie.

De open ventilatiekanalen laten de matras optimaal ventileren.

voel het verschil

Kreamat design collecties

Slapen op maat

Slapen op maat. Na het opmeten van uw lichaam kunnen we met de wetenschappelijk gefundeerde meetresultaten, uw persoonlijk slaapsysteem samenstellen aan de hand van uw lichaam. Bij de Slapen à la carte boxspring zijn er drie uitneembare compartimenten die gewisseld kunnen worden. Deze bevinden zicht ter hoogte van de schouder- lende- en heupzone en kunnen variëren in hardheid (soft, medium, firm, x-firm en xx-firm) en ook aangepast worden aan uw lichaamslengte.

"Ben jij op zoek naar een ergonomisch slaapsyteem? "

Neem contact met ons op of bezoek onze toonzaal