Grisar Slaapcomfort logo
slaapcomfort

Lattenbodem
Het verschil in kwaliteit

Een goede lattenbodem zorgt nog steeds voor een geweldig slaapcomfort. Het is een eerlijk product: je krijgt wat je ziet. Een goede lattenbodem bestaat uit kwalitatief hout dat gelaagd is.

Heeft u vaak last van uw schouder, dan kan u opteren voor een schouderzone. Dit zal ervoor zorgen dat de druk op de schouder verdwijnt. Voor veel mensen die met een pijnlijke schouder of stijve nek zitten, of tinteling in de hand of arm ervaren, zal dit verdwijnen

Veel mensen weten het niet, maar een lattenbodem is nog steeds beter dan 70% van alle boxsprings.

Optimale ventilatie
We verliezen tot 2,5 liter vocht per week. Daarom is de lattenbodem voor optimale ventilatie uiterst geschikt als bodem.
Prijs-kwaliteit

Het voordeel van een lattenbodem is dat het duurzaam is en gunstig in prijs. U krijgt er enorm veel comfort voor in de plaats.

Inbouw of vrijstaand

Heeft u een kader, dan bouwen we de lattenbodem gewoon in. Hebt u geen kader maar wilt u enkel investeren in een goede slaap, ook dan is de lattenbodem iets voor u.

Actief systeem
De beste lattenbodem is niks zonder een goede matras. Zorg dat het de moeite is om te veranderen: vertel ons altijd welke matras u heeft als u de bodem wilt vervangen.

"Ben jij op zoek naar het grootste slaapcomfort? "

Neem contact met ons op of bezoek onze toonzaal