Grisar Slaapcomfort logo
slaapcomfort

Slapen a la carte

Medisch slaapadvies

Voor mensen met medische, lichamelijke klachten gaan we een niveau hoger. Met ons wetenschappelijk meetsysteem van de Katholieke Universiteit Leuven met meer dan 50 persoonlijke slaapcombinaties ter ondersteuning van schouder,  lende en heup. Zorgt dit ervoor dat het lichaam op iedere plek een ergonmische ondersteuning krijgt, gebaseerd op de natuurlijke bouw van uw lichaam. 

Tot slot geeft het meesysteem ook de juiste aanvullende combinatie weer van welk type matras en hoofdkusssen er nodig zijn om de ultieme ondersteuning te bereiken. 

Meten

We zullen u nauwkeurig meten met behulp van wetenschappelijke apparatuur om de benodigde informatie te verkrijgen

Analyseren

Nadat we de meting hebben voltooid, analyseren we alle gegevens zorgvuldig om het optimale slaapsysteem voor u samen te stellen. Het resultaat is een slaapsysteem dat ongeëvenaarde ondersteuning en comfort biedt.

Bovendien blijft het systeem ook na de aankoop aanpasbaar aan uw specifieke wensen, zodat u altijd kunt genieten van een gepersonaliseerde slaapervaring.

Testen

“Het ideale slaapsysteem verdeelt de drukpunten gelijkmatig over de gehele matras en het systeem, waardoor het slapen op uw zij veel comfortabeler wordt en u dieper slaapt.

Tijdens uw slaap wordt de druk op uw tussenwervelschijven verminderd, wat hen de gelegenheid geeft om vocht op te nemen en hun elasticiteit te behouden.

Dit resulteert in een verkwikkende nachtrust zonder pijn bij het ontwaken.

Na een periode van zes weken testen, zullen we alles evalueren en indien nodig aanpassingen maken om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

TE HARD

Een te hard slaapsysteem heeft als gevolg dat je nooit een juiste houding gaat kunnen aannemen, voornamelijk te hard aan de schouder en heup.

Slaapcomfort

Het ideale slaapsysteem verdeelt de drukpunten gelijkmatig over de gehele matras en het systeem, wat resulteert in een veel comfortabelere zijligging en diepere slaap. Gedurende onze slaap vermindert de druk op onze tussenwervelschijven, waardoor ze de kans krijgen om vocht op te nemen en hun elasticiteit te behouden. Het eindresultaat is dat u pijnvrij en uitgerust ontwaakt.

TE ZACHT

Een te zacht slaapsysteem gaat als resultaat geven dat je gaat doorhangen. Hierdoor komt alle druk op je schouder en overstrek je de onderrug.

"Ben jij op zoek naar slaapcomfort op maat? "

Neem contact met ons op of bezoek onze toonzaal