Grisar Slaapcomfort logo
slaapcomfort

Tempur

Tempur

Ontworpen voor verlichting van drukpunten met ultieme ondersteuning.

lets wat u nergens anders ter wereld vindt

TEMPUR®-materiaal is traagschuim, maar geen ander traagschuim is TEMPUR®-materiaal. Onze formule is altijd geheim gebleven. Minder dan 10 mensen wereldwijd weten hoe het gemaakt wordt, en zij werken allemaal voor ons. Sinds we voor het eerst traagschuim matrassen en kussens creëerden in 1991, is TEMPUR®-materiaal de kern van al onze producten. TEMPUR®-materiaal is visco-elastisch, wat betekent dat het zowel vloeibaar als veerachtig is – bereikt door miljarden ultra-gevoelige open cellen die tussen een vaste en vloeibare staat inzitten.

Past zich aan uw lichaam aan voor persoonlijk comfort en ondersteuning

Elke matras wordt geleverd met authentiek TEMPUR® materiaal, samengesteld volgens een geheime formule die door de NASA is ontwikkeld om astronauten tijdens de lancering te ondersteunen, zodat u alle ondersteuning krijgt die u nodig hebt.

  • Visco-elastische cellen die zich actief vormen en aanpassen aan uw lichaam
  • Ultiem comfort en ondersteuning
  • Een geweldige nachtrust

De klant op 1

TEMPUR® wordt als nummer 1 gewaardeerd in klanttevredenheid in Europa.

10 Jaar garantie

Op onze matrassen geldt een garantie van 10 jaar volledig. Gedurende de garantieperiode zal de matras minstens 95% van de originele hoogte behouden, zonder kuilen of bobbels. Niks minder dan uitstekende prestaties voor de komende jaren.

90 dagen omruilgarantie

Met onze 90 dagen omruilgarantie weet u zeker dat u de matras kiest die echt bij u past. Een miskoop doen is er dus niet meer bij!

Wat is tempur?

De open celstructuur van TEMPUR® Material past zich onmiddellijk en precies aan uw gewicht, vorm en temperatuur aan. Je lichaamswarmte zorgt ervoor dat het materiaal zachter wordt en zich voortdurend aanpast aan je vorm terwijl je de hele nacht doorslaapt. Onze matrasmaterialen zijn bedoeld om druk te absorberen en helpen bij het stoppen van woelen en draaien en de bewegingsoverdracht veroorzaakt door rusteloze nachten. En, misschien weet je het niet, de geschiedenis van Tempur-Pedic begon bij NASA. In de jaren zestig begonnen NASA-wetenschappers een nieuw materiaal te ontwikkelen om de G-kracht van astronauten die de ruimte in reizen te absorberen, en later perfectioneerden onze wetenschappers het om te slapen. Nu is TEMPUR®-materiaal een gepatenteerde, unieke technologie die we in de loop van tientallen jaren hebben ontwikkeld.


Als je het idee van traagschuim leuk vindt, maar ’s nachts te warm wordt, heeft Tempur de CoolTouch-versie uitgevonden.

TEMPUR® CLOUD Matrassen met cooltouch™

De TEMPUR® Cloud collectie is ontwikkeld voor mensen die een matras willen die meteen zacht aanvoelt, maar toch een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag is gemaakt van speciaal TEMPUR® Extra Soft materiaal dat niet alleen zacht is, maar ook perfect aansluit op de contouren van uw lichaam.

TEMPUR® SENSATION Matrassen met cooltouch™

Fantastisch nieuws! Met trots mogen wij zeggen dat de matras TEMPUR® Sensation Elite door de Belgische en Nederlandse consument is benoemd tot ‘Gekozen Product van het Jaar 2021’.

De TEMPUR® Sensation matrascollectie biedt een medium gevoel, maar dan in combinatie met het comfort en de ondersteuning die alleen TEMPUR® kan bieden. Een laag van Dynamic Support Technologie biedt een lichte ondersteuning, zodat u gemakkelijk kunt bewegen, terwijl het TEMPUR® materiaal zich comfortabel aanpast aan de contouren van uw lichaam.

TEMPUR® ORIGINAL Matrassen met cooltouch™

De TEMPUR® Original matrassen zijn onze stevigste matrassen. Ze passen zich zeer nauwkeurig aan de contouren van uw lichaam aan, wat zorgt voor optimaal comfort en de beste ondersteuning.

"Ben jij op zoek naar drukloos slapen? "

Neem contact met ons op of bezoek onze toonzaal