Grisar Slaapcomfort logo
slaapcomfort

Matrassen

De zoektocht naar de juiste matras.

Tegenwoordig ervaren steeds meer mensen slaapproblemen. Het is daarom van cruciaal belang om deskundig advies te krijgen bij het kiezen van de juiste matras.

Veel mensen maken nog steeds gehaaste beslissingen bij de aankoop van een nieuwe matras. Een veelvoorkomend probleem is dat mensen op te harde of te zachte matrassen slapen. Slechts weinig matrassen of slaapsystemen bieden de exacte hoeveelheid ondersteuning die nodig is.

Uw lichaamsbouw, lengte, gewicht, wervelkolom, leeftijd, geslacht… Wat voor u geschikt is, geldt niet noodzakelijkerwijs voor iemand anders. Neem dus de tijd en laat u goed adviseren.

In onze winkel voelt alles misschien goed voor de eerste 5 minuten, maar wij zorgen ervoor dat u echt het verschil kunt ervaren. En om ervoor te zorgen dat u 100% tevreden bent met uw aankoop, bieden we elke klant acht weken slaapgarantie op de matras.

Ergonomie

In samenwerking met de Universiteit van Leuven heeft Kreamat de meest ergonomische matrassen ontwikkeld. Hierbij zijn diverse gepatenteerde technieken toegepast om het lichaam ongeëvenaarde ondersteuning te bieden. Het is dan ook geen toeval dat Kreamat marktleider is op het gebied van ergonomische slaapsystemen

Prijs kwaliteit

B-sleep is een trotse Belgische fabrikant van matrassen en boxsprings met een passie voor kwaliteit, comfort en de beste prijs-kwaliteitverhouding. Met meer dan 25 jaar ervaring in de slaapindustrie streven we ernaar om de beste producten te leveren voor een goede nachtrust.

Drukloos slapen

TEMPUR staat voor het creëren van een optimale nachtrust. Een comfortabele matras die bij jou past. Je hebt er wel eens van gehoord. Maar wat is er nu zo speciaal aan een TEMPUR matras? 

TEMPUR matrassen bestaan uit traagschuim. Het traagschuim past zich perfect aan je lichaam aan, werkt drukverlagend en absorbeert beweging

Wat is nu een goede matras?

voel het verschil

"Ben jij op zoek naar de perfecte matras? "

Neem contact met ons op of bezoek onze toonzaal