Grisar Slaapcomfort logo
slaapcomfort

Matrassen

De zoektocht naar de juiste matras.

Vandaag de dag hebben alsmaar meer mensen een slaapprobleem. Het is dan ook essentieel om het juiste advies te krijgen over de verschillende matrassen.

Veel mensen kopen nog altijd te overhaast hun nieuwe matras. Een vaak terugkerend probleem is dat er te veel mensen op een te harde of te zachte matras slapen. Er zijn jammer genoeg maar weinig matrassen of slaapsystemen die de exacte hoeveelheid steun bieden.

lichaamsbouw, lengte, gewicht, wervelkolom, leeftijd, man, vrouw … Wat goed is voor u, is niet noodzakelijk geschikt voor iemand anders. Neem daarom uw tijd en laat u adviseren.

In de winkel ligt alles voor 5 minuten goed, wij laten u het verschil echt voelen. En om 100% zeker te zijn van uw aankoop geven we elke klant acht weken slaapgarantie op de matras.

 

Ergonomie

Samen met de Universiteit van Leuven heeft Kreamat de meest ergonomische matrassen ontwikkeld. Hiervoor zijn er verschillende gepatenteerde technieken verwerkt die er voor zorgen dat het lichaam een ongeëvenaarde ondersteuning kan bieden. Kreamat is niet voor niets marktleider in ergonomische slaapsystemen.

Prijs kwaliteit

Bij de Famillie Veldeman van het merk VELDA uit Opglabbeek hebben we de definitie van kwaliteit slapen. Waar de perfecte balans met comfort en ergonomie aanwezig is, dat ook nog eens erg scherp van prijs in de markt staat.

Drukloos slapen

TEMPUR staat voor het creëren van een optimale nachtrust. Een comfortabele matras die bij jou past. Je hebt er wel eens van gehoord. Maar wat is er nu zo speciaal aan een TEMPUR matras? 

TEMPUR matrassen bestaan uit traagschuim. Het traagschuim past zich perfect aan je lichaam aan, werkt drukverlagend en absorbeert beweging

Wat is nu een goede matras?

voel het verschil

"Ben jij op zoek naar de perfecte matras? "

Neem contact met ons op of bezoek onze toonzaal